Informacije, ki nam jih posredujete preko gaok.si, se uporabljajo izključno za zagotavljanje posameznih storitev in ne bodo posredovane tretjim osebam ali kako drugače komercialno izkoriščene.

Splošni pogoji poslovanja se nanašajo na poslovni odnos med kupcem in podjetjem GAOK UOKVIRJANJE, SAŠO GAJŠT S.P.. Odgovorna oseba za poslovanje je Sašo Gajšt (info@gaok.si /+386 40 203 466).

Obveznosti ponudnika (storitev) so:

  •  dostaviti pravo vrsto in količino blaga po nakupni ceni, plačilni pogoji pa začnejo veljati z dnem poslanega elektronskega naročila,
  • dostaviti blago v skladu z normami, pravili in predpisi, ki veljajo v EU.

Obveznosti kupca so, da:

  • naročeno blago prevzame, preveri celovitost paketa in v primeru težav takoj obvesti prevoznika (kurirsko službo),
  • plača blago po nakupni ceni v roku 7 dni v celoti in v skladu s plačilnimi pogoji, ki veljajo z dnem poslanega naročila, v nasprotnem primeru bo naročilo preklicano.

 Odstop od pogodbe in vračilo blaga brez navedenega razloga

Pri pogodbah sklenjenih na daljavo imajo potrošniki možnost, da v roku 14 dni od nakupa oz. od prejema izdelka odstopijo od pogodbe brez navedbe razloga in vrnejo izdelek (43.č člen Zakona o varstvu potrošnikov, ZVPot). Izdelek se mora vrniti nepoškodovan, načeloma v originalni embalaži ter v nespremenjeni količini. Edini strošek, ki lahko bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od pogodbe, je neposreden strošek vračila blaga – poštnina.

Vračilo robe v roku 15 dni

Blago lahko vrnete brez navedbe razloga, vendar Vas pri tem bremeni strošek poštnine ter ostali stroški, ki so nastali pri pošiljanju.

O nameravanem vračilu mora kupec pisno obvestiti ponudnika, najkasneje v 15 dneh od prejetja blaga.

Blago mora vrniti v ustrezni – po možnosti v originalni embalaži, nepoškodovano in v nespremenjeni količini, izdelek ne sme imeti vidnih znakov uporabe. Obvezno priložite tudi originalni račun ter podatke o vašem transakcijskem računu, na katerega želite vračilo kupnine.

Plačilo in pogoji dostave

Vsak naročen proizvod plačate v naprej (bančna transakcija, vplačilo na račun na banki, PayPal ali  ali po povzetju. Rok za dostavo blaga se razlikuje, glede na vrsto blaga. V kolikor je naročeno več proizvodov skupaj v enem naročilu, velja tisti čas dostave, ki je potreben za proizvod z najdaljšim časom dostave. V primeru nepredvidljivih okoliščin, kot je izguba blaga s strani dostavne službe, poškodovanje blaga, zakasnela dostava, se lahko naročeno blago vrne in kupcu bo povrnjena kupnina.

Reklamacije

 V primeru dostave poškodovanega ali napačnega proizvoda Vas prosimo, da nas o tem obvestite v roku 7 dni od nastanka napake. Kontaktirajte nas preko e-pošte, v katero napišite številko naročila ter opis reklamacije.

V kolikor kupec ne izpolni vseh navedenih zahtev, prodajalec ni dolžan spoštovati zakonske norme o reklamaciji in zaključiti proces v roku 30 dni.

Reklamacija ne velja za blago, ki je bilo poškodovano zaradi nestrokovnega in malomarnega ravnanja. Zaščitite blago pred vplivi, ki bi ga lahko poškodovali.

Pravice potrošnikov v razmerju do prodajalca izhajajo iz Zakona o varstvu potrošnikov – ZVPot, Uredbe (ES) št. 2006/2004 in Uredbe (EU) št. 181/2011.

Osebni podatki se uporabljajo v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov in le za namen poslovanja med prodajalcem ter kupcem. Takšni podatki ne bodo posredovani tretjim osebam (z izjemo oseb, ki so odgovorne za prevoz blaga).

GAOK UOKVIRJANJE, SAŠO GAJŠT S.P.
SESTRŽE 45,
2322 Majšperk,
SLOVENIJA